“Si me të, si me Kejsin…”/ Krist Aliaj flet për ish të dashurën e tij , Zazën!

Një mbrëmje pas finales së madhe është organizuar një ‘afterparty’ për të festuar me të gjithë ish-banorët dhe të ftuar të tjerë VIP.

Intervistat kanë qenë të shumta dhe Krist Aliaj nuk mund t’i shpëtonte disa pyetjeve nga gazetarët e Top Media.

Cila ka qenë marrëdhënia jote me Zazën?

Kristi: Nuk dua të komentoj për këtë, është e mbaruar, le të rrijë ashtu më mirë. Si me atë, si më Keisin, janë dy marrdhënie të mbaruara për mua.

Më Zazën ke pasur marrëdhënie të gjatë jashtë?

Kristi: Jo, jo të gjatë. Kishim disa muaj me njëri-tjetrin, ishte një distancë e gjatë, dhe kjo e bënte akoma më të komplikuar. Kshuqë për mua dhe kjo më mirë që përfundoi se tregoi që s’jemi për njëri-tjetrin.

Kristi ishte finalisti që doli në përballje me Luiz Ejllin në finalen e Big Brother VIP 2, por nuk arriti të fitonte.