Rritja e pagave, mjekët: T’i themi stop largimit nga Shqipëria

Mjekët specialistë të spitaleve në Shkodër, Pukë, Mat, Kurbin, Tropojë, Kukës dhe Dibër kanë vlerësuar rritjen e pagës me 50 mijë lekë në muaj.

Ata u kanë bërë thirrje bluzave të bardha që të mos largohen nga vendi ynë.

“Rritje historike e pagave për mjekët specialistë Mjekët e spitaleve të #Shkodrës#Pukës#Matit#Kurbinit#Tropojës#Kukësit dhe #Dibrës vlerësojnë rritjen e pagës +50 mijë lekë në muaj”, shkruan Rama.