“Policia po më përgjon mua dhe vëllain tim”, zëdhënësi i fushatës së Fredi Belerit del me deklaratën ‘bombë’!

Në emisionin “Të Paekspozuarit” në MCN TV, zëdhënësi i fushatës së Fredi Belerit, Skerdjan Dhuli, tha se policia po e përgjon ate dhe vëllain e tij, i kanë vendosur çip në makinë  

Zëdhënësi i fushatës të Fredi Belerit, Skerdjan Dhuli: Më ka vendosur edhe mua në përgjim. Unë shtetasin Arsen Rama nuk e kam takuar asnjëherë. Policia ka vendosur cim makinave, unë e kam një në makinën time dhe përgjon vëllain tim që nuk është marrë me politikë. Pse më përgjon mua dhe vëllain tim, është mekanik, nuk ka lidhje ai.

Kam procesverbalin, im vëlla ka menduar ta shkrijë makinën vetëm për atë përgjues. 

Artan Hoxha: E ke gjetur përgjuesin?

Dhuli: Pse ç’më di ti mua? Prodhues i Peugot?