Me dy gishta dhe në sfond kalanë e Rozafës, Meta përshëndet: Si Shkodra e 6 marsit do të jetë e gjithë Shqipëria më 14 maj

Kreu i Partisë së Lirisë Ilir Meta ka përshëndetur mëngjesin e sotëm nga Shkodra.

Me dy gishtat lart dhe në sfond kalanë e Rozafës, Meta deklaron se si Shkodra e 6 Marsit do të jetë e gjithë Shqipëria më 14 maj.

“Mirëmëngjes miq nga kalaja e pamposhtur e demokracisë dhe e pluralizmit.

Si Shkodra e 6 Marsit do jetë e gjithë Shqipëria më 14 Maj. BashkëFitojmë!”, shkruan Meta.