“Kavaja po zien për ndryshimin”, Fisnik Qosja: Energjia jonë e pakrahasueshme! E gjithë Shqipëria ktheu sytë nga takimi ynë madhështor

Kandidati i koalicionit “Bashkë Fitojmë” Fisnik Qosja ka vlerësuar energjinë e qytetarëve në mitingun përmbyllës të fushatës në bashkinë e Kavajës.

Në një postim në rrjetet sociale, ai u shpreh se e gjithë vëmendja e Shqipërisë ishte kthyer nga takimi i sotëm.

 Ndërsa shtoi se Kavaja po zien nga dëshira për ndryshim.

“Kavaja po zien për ndryshimin. Entuziazmi dhe energjia jonë e pakrahasueshme. E gjithë Shqipëria ktheu sytë tek takimi ynë madhështor”, ka shkruar ai.