Karamuço ngre alarmin pas fenomenit tronditës në Shqipëri

Drejtuesit e mjeteve kanë kërkuar që të merren masat në aksin rrugor Qafë Thanë-Prrenjas, pasi ndodhin aksidente të shumta. Madje disa banorë të zonës kanë hedhur akuza se  hidhet vaj dhe naftë në rrugë.

Në lidhje me këtë ka reaguar edhe eksperti i sigurisë Ervin Karamuço, i cili shkruan se hedhja e vajit, naftës dhe lendeve të tjera viskoze të padukshme në disa akse rrugore, po krijon aksidente, te vdekur dhe panik publik.

“Kam 5 vjet qe dëgjoj per akte çnjerëzore ende të pakonfirmuara nga policia, por që vazhdojne te shtojnë radhët e dëshmitarëve dhe viktimave.

Hedhja e vajit, naftës dhe lëndëve të tjera viskoze te padukshme ne disa akse rrugore, po krijon aksidente, te vdekur dhe panik publik.“, shkruan Karamuço në një postim në Facebook.