Fotolajm/ Të shtrirë në llogore, ushtarët ukrainas luftojnë nëpër pyje, shumë pranë mbrojtjes ruse

Në një pyll pranë vijës së frontit juglindor, ushtarët ukrainas janë shtrirë në llogore.

Ata janë të vendosur pranë Kreminës, në rajonin e Luhanskut, afër pozicioneve ruse, të armatosur me RPG dhe pushkë. Fotografët e Associated Press mundën të kapnin imazhet e mëposhtme.