Aksident në aksin Gjirokastër-Tepelenë

Një aksident automobilistik ka ndodhur pak minuta më parë në aksin nacional Gjirokastër – Tepelenë në afërsi të Ujit të Ftohtë. 

Një makinë e tonazhit të rëndë ka dalë në anën tjetër të rrugës duke goditur barrierat mbrojtëse.

Fatmirisisht si pasojë e këtij aksidenti ka vetëm dëme materiale.

Ndërsa shkak dyshohet të ketë qenë shpejtësia tej normave të lejuara dhe lagështira në rrugë.