Një prej vendeve që duhen vizituar në vitin 2023/ Revista amerikane artikull qytetit të Beratit

Revista prestigjoze amerikane “Time” i ka kushtuar një artikull qytetit të Beratit, të cilin e sugjeron si një prej vendeve që duhet të vizitohen nga turistët për vitin 2023.

Lajmin e bërë publik kryeministri, Edi Rama në një postim në rrjetin social “facebook”.

 “Bukuria e lagjeve të gurta, arkitektura, ushqimi, natyra e sidomos historia e këtij qyteti magjik bëhet edhe më e pasur me mikpritjen, humanizmin, dhe qytetërimin, kur beratasit shpëtuan hebrenjtë gjatë Luftës së Dytë Botërore, të gjitha këto detaje që nxjerr në pah artikulli”, shkruan Rama.