“Në Ohër marrëveshje pajtimi”/ Ali Ahmeti kërkon të përsëritet historia si me pajtimin e shqiptarëve e maqedonasve

22 vite më parë në qytetin e Ohrit është realizuar marrëveshja mes shqiptarëve dhe sllavëve të Maqedonisë së Veriut pas një konflikti të armatosur.

Pas dy dekadash Ali Ahmeti, politikani më me peshë mes shqiptarëve tregon në një intervistë për Top Channel se nga takimi në Ohër pret nisjen e një pajtimi mes dy kombeve që kanë qenë në konflikt.