“Fushat e naftës i’u hoqën amerikanëve dhe iu dhanë Gazpromit”, deklarata e fortë e ish-kreut të Dhomës Amerikane: McGonigal u shfaq në Shqipëri kur ne ishim në mes të arbitrazhit