Borrell mbërrin në Tiranë, nxjerr foton nga sheshi Skënderbej dhe ka një mesazh të rëndësishëm për të gjithë

Shefi i Diplomacisë së BE-së, Borrell ka ndarë një foto nga sheshi Skënderbej.

Ai thotë se është shumë i gëzuar që ka nisur ditën në Tiranë.

“Gëzohem që e nis ditën time në Tiranë ku do të mbajmë Këshillin e Stabilizim-Asociimit me Kryeministrin 

@ediramaal

– historikisht për herë të parë në Shqipëri. Kjo pasqyron angazhimin e qartë ndaj anëtarësimit të Shqipërisë në BE dhe vlerësimin për orientimin e saj strategjik edhe në politikën e jashtme.”- tha ai.