“Festë” buzë Lanës/ Kushëriri i Duçkës i çon në takim një shkrimtar amerikan

Sali Berisha është njeriu më i lumtur në botë, nëse dikush i çon në zyrë një të huaj. Aq më tepër një amerikan. Sot e ka pasur një rast të tillë.

Shaban Sulçe redaktori i një libri të përkthyer në shqip të autorit Jim Garloë, i çoi sot në zyrë autorin e librit të tij.

Gëzimi me të cilin Berisha e përshkruan takimin, është i jashtëzakonshëm dhe reflekton izolimin e tij nga bota anglisht folëse prej dy vitesh.

Aq i gëzuar është sa për një moment e ka tejkaluar dhe faktin që ai që ja çoi në zyrë është kushëriri i Dorian Duçkës. Nevoja për të dal në fotografi me një të huaj pas shpalljes “nomn grata” e ka bërë ti injoroj rreziqet që mund të vijnë nga fisi i Duçkës