Alibej pritet të dëshmojë ndaj dy të akuzuarve për vrasjen e Ramazanit dhe Runajt

Shqipëria27 shkurt 2023

Zgjidhen anëtarët e Unionit të Gjyqtarëve

Tetë anëtarë janë zgjedhur për Unionin e Gjyqtarëve, pas votimit të fshehtë.
Anëtarë të Unionit u zgjodhën gjyqtarët: Arnisa Kelliçi, Petrit Como, Genti Dokollari, Sokol Pina, Besmir Stroka, Enkel Peza, Adelajda Gjuzi…