U vra në protestën e 21 janarit, familjarët e Ziver Veizit kërkojnë drejtësi 12 vite pas ngjarjes

U vra në protestën e 21 janarit, familjarët e Ziver Veizit kërkojnë drejtësi 12 vite pas ngjarjes

Ziver Veizi

Në 11 vjetorin e ngjarjes së 21 janarit, familjarët e Ziver Veizit vazhdojnë të apelojnë për drejtësi. Mbesa e Ziverit, Zamira Veizi thotë se edhe sot, 11 vite më pas drejtësia nuk është vënë në vend dhe nuk është bërë asgjë për zbardhjen e ngjarjes.

Prej 11 vitesh tashmë familjarët e të vrarëve në protestën e 21 janarit apelojnë për drejtësi.

Socialistët kanë akuzuar ish-kryeministrin Sali Berisha dhe ish-ministrin e brendshëm Lulzim Basha, për vrasjet e asaj dite. Prej kohës kur ishin ende në opozitë dhe kohës në pushtet, socialistët dhe Edi Rama kanë premtuar çdo vit vënien e drejtësisë për ta.


Këtë e pëlqejnë %d blogues: