Tentuan të manipulojnë dëshminë e të penduarit të drejtësisë, GJKKO dënon me burg Gentian Goskovën dhe Ervis Kosovën

Tentuan të manipulojnë dëshminë e të penduarit të drejtësisë, GJKKO dënon me burg Gentian Goskovën dhe Ervis Kosovën

Luftar Reci

Gjykata e Posaçme ka dënuar me 3.6 vite burg Gentian Goskovën i njohur si “Reqi i Korçës” dhe me 2.4 vite Ervis Kosovën.

Lajmi konfirmohet nga gazetarja Klodiana Lala.

Të dy këta persona kanë tentuar të manipulojnë dëshminë e të penduarit të drejtësisë, Luftar Reçi.


Këtë e pëlqejnë %d blogues: