Spartak Dobi: Do të shesë shtëpinë për të nxjerrë djalin nga burgu

Spartak Dobi, bashkëshorti i Rozeta Dobit, sanitares e cila kishte vjedhur së bashku me të birin Havier Dobi qindra mijera euro në banesat e zyrtarëve ku pastronte në kryeqytet ka dhënë një tjetër  intervistë për Euronews Albania.

Në intervistë Dobi shprehet se do të shesë shtëpinë për të nxjerrë të birin nga burgu.

“Djali punonte taksist, do shes shtëpinë që të nxjerr djalin. Do marr një shtëpi me qera vetë, se e kam një shtëpi te pazari i ri dhe më ndihmon ai italiani me para, më jep 1 mijë euro në muaj.

Nuk është se kemi qenë keq nga lekët”, tha Dobi.