Reshjet e shiut sjellin probleme në Lezhë, uji bllokon rrugët dhe hyrjet e pallateve

Reshjet e dendura te shiut te cilat kane vijuar gjate gjithë natës, kane krijuar probleme ne qytetin e Lezhës.

Kanalizimet nëntokësore nuk e kane përballuar nivelin e prurjeve dhe uji ka dale në rruge dhe lagje.

Situate me problematike paraqitet ne lagjen “Besëlidhje”, ku përmbytja ka vështirësuar lëvizjen e këmbësoreve dhe automjeteve.

Gjithashtu uji ka bllokuar hyrjen e disa pallateve ne bllokun e banimit “11 janari”.