Reshje shiu në Lezhë, mbushen me ujë rrugët e qytetit

Mëngjesin e sotëm dhe gjatë orëve të mbrëmjes Lezha në Shqipëri është shoqëruar me reshje të dendura shiu.

Si pasojë e reshjeve lagjja “Beslidhja” ka patur prezencë të lartë uji nga bllokimi i kanaleve të ujërave të zeza.

Duke sjell problem në qarkullimin e automjeteve dhe dërgimin e fëmijëve për në shkollë.