Reshje shiu dhe breshëri, vështirësohet lëvizja në aksin Kardhiq-Delvinë, tuneli pa drita

Reshje shiu dhe breshëri, vështirësohet lëvizja në aksin Kardhiq-Delvinë, tuneli pa drita

Kardhiq Delvine

Moti i keq ka përfshirë thuajse të gjithë vendin. Në qytete të ndryshme në vend, Lezhë, Shkodër , Durrës janë raportuar përmbytje në akse të ndryshme rrugore si edhe në banesa.

Ndërkohë problematike situata është shfaqur edhe në aksin Kardhiq-Delvinë, pas rënies se breshërit të dendur, duke shkaktuar në këtë mënyrë edhe vështirësi të qarkullimit të automjeteve. Siç shihte edhe nga pamjet, tuneli aktualisht është pa drita.Këtë e pëlqejnë %d blogues: