“Për çfarë duhen 10 kg karrota? Unë dua proshut, dua salçiçe”/ Ronaldo ankohet për buxhetin

“Për çfarë duhen 10 kg karrota? Unë dua proshut, dua salçiçe”/ Ronaldo ankohet për buxhetin

Ronaldo Bbva2

Buxheti i javës ka krijuar sërish debat mes banorëve. Ronaldo ka qenë zëri më kritik sa i përket menaxhimit të buxhetit.

Sipas tij, me 500 mijë lekë buxhet, frigoriferi është bosh dhe ka vetëm karrota. Ronaldo po ankohej me Oltën dhe Dean dhe sipas tij, në shtëpi mungojnë produktet bazë.

Ai gjithashtu shtoi se nga paratë e buxhetit, nuk është marrë as proshutë as sallam, asgjë, por shumë karrota. Aq më tepër, thotë Ronaldo, kur për një supë, duhet vetëm një karrotë.

Për çfarë duhen 10 kilogramë? , thotë Ronaldo.


Këtë e pëlqejnë %d blogues: