OKB: Irani po përdor si “armë” dënimin me vdekje për të frikësuar popullin

Irani po përdor si armë dënimin me vdekje për të frikësuar publikun dhe për të shtypur disidencën, thanë Kombet e Bashkuara.

OKB-ja tha se ekzekutimi i protestuesve pa kaluar nëpër procese të mirëfilltë gjyqësore, përbën vrasje shtetërore, të cilat janë të sanksionuara.