Ndihmësi kryesor i presidentit Zelensky, Tymoshenko jep dorëheqjen!

Zelensky ka sinjalizuar se edhe zyrtarë të tjerë të lartë do të largohen nga qeveria e tij në ditët në vijim. Sumy, Dnipro, Zaporizhzhia dhe Kherson, mund të jenë të radhës, për shkak të lidhjeve të tyre me ndihmësin e dorëhequr presidencial, sipas gazetës ukrainase Ukrainska Pravda.