‘Look-u i javës’/ Kuptimi i sloganit në bluzën e Hailey Bieber që tërhoqi vëmendjen

Një bluzë me slogan ‘goditës’, e veshur në momentin e duhur, mund të bëhet një imazh i qëndrueshëm në historinë tonë kulturore.

Në vitin 2002, menjëherë pas ndarjes së saj publike me Justin Timberlake, Britney Spears doli e veshur me një bluzë blu të vogël me të gjitha kapelet “DUMP HIM”, një pamje që u përfshi shpejt me internetin.

Paris Hilton, gjithashtu, u përjetësua prej kohësh si një meme pasi kishte veshur një jelek bardh e zi me sloganin “Ndaloni të jeni të varfër!” në 2005.

Të premten, më 6 janar, Hailey Bieber tërhoqi mjaft vëmendje pasi shfrytëzoi fuqinë e një slogani.

Ndërsa po ecte nëpër një garazh parkimi në Los Anxhelos, Bieber u fotografua me një bluzë të bardhë që shkruante “Nepo Baby”. Zhargoni i “nepotizmit foshnjë”, që do të thotë fëmijë i prindërve të famshëm, fraza është përhapur në mediat sociale vitin e kaluar, e përdorur për të nxjerrë në pah mitin e meritokracisë dhe të vërtetën befasuese që një familje e lidhur dhe e shëndetshme mund të sjellë përtej avantazheve të padrejta.