Korça e zbardhur nga dëbora, në segmentin Boboshticë-Dardhë rekomandohet përdorimi i gomave dimërore

Korça e zbardhur nga dëbora, në segmentin Boboshticë-Dardhë rekomandohet përdorimi i gomave dimërore

Diber Bor 770x446

Në qarkun e Korçës ka patur reshje shiu pasditen e djeshme dhe kryesisht gjatë natës. Në lartësitë mbi 1300 m ka rënë dëborë, por pa krijuar problematika.

Kontraktorët kanë monitoruar akset kryesore nacionale dhe ato turistike duke kriposur e mirëmbajtur.

Për rrjedhojë ato kanë qenë plotësisht të kalueshme dhe pa probleme.

Edhe rrugët dytësore dhe ato lidhëse në bashki janë të kalueshme dhe pa problematika, sipas informacionit të marrë nga strukturat e EC të bashkive.

Për drejtuesit e automjeteve, përsëri rekomandohet përdorimi i pajisjeve dimërore në segmentin Boboshticë-Dardhë.

Reshjet kanë qenë me intensitet të ulët për rrjedhojë niveli i lumenjve dhe i degëve të tyre furnizuese, mbetet në kuota normale. Nuk kemi ndonjë problem të raportuar në furnizimin me energji elektrike.

Lajme.online


Këtë e pëlqejnë %d blogues: