Koalicioni me PD për zgjedhjet/ “Demokracia në vendin tonë, në intubim”, Dule optimist: Më 14 maj do të dalim me fitore

Koalicioni me PD për zgjedhjet/ “Demokracia në vendin tonë, në intubim”, Dule optimist: Më 14 maj do të dalim me fitore

Dule

Kryetari i PBDNJ-së, Vangjel Dule, pas firmosjes së marrëveshjes me PD, u shpreh se ky bashkëpunim do ta çojë opozitën drejt fitores në 14 maj.

“Shpreh kënaqësi për nënshkrimin e marrëveshjes. Është një bashkëpunim i hershëm me PD dhe në shumë drejtime i suksesshëm. Do të veçoja bashkëpunimin 2005-2009, është nga katër vjeçarët më të suksesshme qeverisjeje në vend. Kjo marrëveshje nënshkruhet në kushtet ku demokracia në vendin tonë janë në intubim. Me të gjitha rrisqet që një gjendje e tillë klinike përfshinë për organizmin e shtetit.

Rruga është e gjatë dhe e vështirë por na garanton fitore. Synojmë që të sjellim kandidaturat më të denja për komunitetin. Primaret ishin një risi dhe një realitet i pakthyeshëm që do shënojë aktivitetin e çdo force politike. Së dyti ne do të sjellim programe konkrete, për çdo komunitet, programe të cilat do ofrojnë zgjidhje për problematikat lokale. Së treti, bashkëpunimi ynë dhe forcat e tjera opozitare, do të sjellim më 14 maj në çdo derë mesazhin se ata und të ndryshojnë fatin e tyre”, deklaroi Dule.


Këtë e pëlqejnë %d blogues: