Hetimet për vrasjet më “21 janar”/ Prokuroria e Tiranës zbarkon në shtëpinë e Aleks Nikës në Lezhë pas publikimit të audiopërgjimit

Prokuroria e Tiranës ka “zbarkuar” në shtëpinë e Aleks Nikës në Lezhë pas publikimit të audiopërgjimit në lidhje me urdhrin për të qëlluar më 21 janar 2011, ku mbetën të vrarë 4 protestues.

Mësohet se policia dhe prokuroria ka shkuar në shtëpinë e Aleks Nikës në Lezhë për të marrë në pyetje babain dhe xhaxhain e tij.

Pak ditë më parë ata në intervista mediatike kanë deklaruar se kanë në pronësi një audio përgjimin.

Prokuroria e Tiranës reagoi pas publikimit të audio pergjimit dhe tha se hetuesit tashmë janë ngarkuar për të verifikuar audio-përgjimin.