Hakmarrje për shkak të kufizimeve të Covid, Kina bllokon vizat për Korenë e Jugut dhe Japoninë

Japonia, ndërkohë, aktualisht po lejon vizitorët kinezë të hyjnë në vend – me kusht që të rezultojnë negativë për Covid. Kjo është e ngjashme me Mbretërinë e Bashkuar dhe SHBA, por Japonia gjithashtu po kufizon fluturimet nga Kina në disa qytete japoneze.