Ftesë në 5/ Dasmë në horizont? Gazetari thotë “po” për martesë

Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon ishin të ftuar pastori, Sibora Bitri, Juli Ristani dhe Adi Pojana. Ata ndanë shijen e festimeve të fundvitit, por zbuluan edhe disa nga synimet për 2023.

Gjatë lojës me 5 situata, ai iu përgjigj “Po” pyetjes së pastorit nëse do të martohej këtë vit.

“Rëndësi ka të jemi pozitivë dhe të themi më shumë “po”, pra të rrezikojmë për të arritur diku”, tha më pas me seriozitet Adi.