“E dua fort”, Kiara hyn në rolin e Luizit dhe e puth në qafë: O çapaçuli im

“E dua fort”, Kiara hyn në rolin e Luizit dhe e puth në qafë: O çapaçuli im

Capture

Kiara ka imituar Luizin për mënyrën se si ai sillet me të, gjatë gjithë kohës. Kiara, në rolin e Luizit, e ngacmonte duke i thënë që pa të nuk rri dot as pesë minuta.

Nga ana tjetër, Luizi i thonte asaj se ka nevojë për hapësirë dhe i kërkoi që t’i lërë gjërat të rrjedhin vetë.

“O çapaçuli im”, i tha Kiara Luizit, ndërsa i dha një puthje në qafë.


Këtë e pëlqejnë %d blogues: