Bulqizë, nisin reshjet e para të dëborës për vitin 2023

Bulqizë, nisin reshjet e para të dëborës për vitin 2023.

Reshjet në lartësinë 700 metra mbi nivelin e detit, reshje e dëborës ka edhe në afërsi të minierave të zones D, në minierat e Martaneshit si dhe të Tërnovës.

Policia lokale bën thirrje drejtueseve të automjeteve që transportojnë minatorët të kenë kujdes dhe të përdorin zinxhirë në raste nevoje pasi terreni është i vështirë.