Betohet përpara Presidentit Begaj gjyqtarja e 9 e Gjykatës Kushtetuese, Holta Zaçaj  

Betohet përpara Presidentit Begaj gjyqtarja e 9 e Gjykatës Kushtetuese, Holta Zaçaj  

Whatsapp Image 2023 01 25 At 13.38.16 (1)

Betohet përpara Presidentit të Republikës gjyqtarja e nëntë e Gjykatës Kushtetuese, Holta Zaçaj. Ceremonia u zhvillua në Presidencë.

Pas ekzekutimit të himnit kombëtar dhe leximit të vendimit përkatës të emërimit të saj nga Gjykata e Lartë, gjyqtarja Holta Zaçaj bëri betimin mbi Kushtetutës, duke thënë se; “Gjatë kryerjes së detyrave të mia do t’i qëndroj kurdoherë besnike Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë.”
 
Presidenti Begaj i uroi suksese zonjës Holta Zaçaj në detyrën e re.

Lajme.online


Këtë e pëlqejnë %d blogues: