Si dhe ku i pastrojnë lekët të fortët e Shqipërisë? Artan Hoxha e thotë troç

Si dhe ku i pastrojnë lekët të fortët e Shqipërisë? Artan Hoxha e thotë troç

Gazetari Artan Hoxha, ka treguar sonte në “Më lër të flas”, disa ide të ndryshme se si mund të pastrohen paratë në Shqipëri, por edhe më gjerë.

Ai tha se një mënyrë për të pastruar para është të organizosh një koncert dhe të thuash se biletat kishin një kosto shumë të lartë, dhe në këtë mënyrë do të rezultojnë fitime marramendëse.

“Ftoni tek emisioni tjetër Fevziun, thoni që e ka koston shumë të lartë për të ardhur dhe e faturoj që e ka koston 500 mijë euro për të ardhur në emision dhe kështu pastrohen paratë. Bëni një koncert dhe pastroni më shumë, thoni se kushton 5 mijë euro bileta. Hap një kompani kateringu byrekët i bën plaka, miellin ta sjellin kristal, lumi i Vlorës bën hithra super cilësi e mirë, ca do më.”-tha Hoxha