Sera me kanabis/ Gjykata lë në burg 11 të arrestuarit, mes tyre nënë e bijë, organizatore të aktivitetit krimina

Gjykata e Beratit ka lë në burg 11 të arrestuarit që u kapën në serën me kanabis në fshatin Dronovicë.

Të arrestuarit janë:

Hamdi Dyli, Sidrit Bisha, Jurgen Ujkaj, Blerim Xheka, Bashkim Mema, Edison Mema, Endriol Xheka, Mirvaldo Disha, Samoel Lushaj, Drita Mema dhe Izmire Mema.

Më 10 nëntor në Kutalli të Beratit zbuluan një sasi prej rreth 875 kg kanabis të tharë, ndërsa u ndaluan rreth 105 persona.