“Qytetari i shoqëruar goditi dyert”, gazetari jep detaje nga protesta: Situata u tensionua nga…

“Qytetari i shoqëruar goditi dyert”, gazetari jep detaje nga protesta: Situata u tensionua nga…

Capture

Gazetari Osman Stafa në një raportim për News24 ka dhënë detaje të fundit nga dinamika e protestës së opozitës.

“Ishte fjala e fundit e Brishës që kërkoi nga protestuesit të ndezin qirinj për disa nga vitkimat si Klodian Rashaj.

Ishte ky momenti kur u ça kordoni i policisë dhe të rinj u afruan në dyert e Kryeministrisë.

Një nga protestuesit, e shoqëruar nga efektivët, godiste dyert e Kryeministrisë. Është hedhur edhe bojë e kuqe në dyert e Kryeministrisë. U krijuan disa barrikada nga policia për mos avancimin e protestuesve të vednosur para kryeministrisë”, tha ai.

Lajme.online