“Projekti nuk është strategjik apo turistik”, Meta për portin e Durrësit: Nuk do lejojmë grabitjen e tij për ndërtim pallatesh e pastrim parash

“Projekti nuk është strategjik apo turistik”, Meta për portin e Durrësit: Nuk do lejojmë grabitjen e tij për ndërtim pallatesh e pastrim parash

Ilir Meta7444

Kreu i Partisë së Lirisë Ilir Meta, me anë të një video-je të postuar në Facebook ka thënë se projekti i ndërtimit të Portit të Durrësit nuk është aspak strategjik, turistik apo transformues për potencialin turistik të qytetit.

Sipas tij porti është prona më strategjike e venit, ndërsa shtoi se nuk do ta lejojnë grabitjen e tij për ndërtim pallatesh dhe pastrim parash.

Postimi i plotë:

Porti i Durrësit është prona më strategjike e Shqipërisë. Nuk do të lejojmë grabitjen e tij për ndërtim pallatesh dhe pastrim parash

Është shumë e qartë që projekti nuk është aspak strategjik, , nuk është aspak turistik dhe aspak transformues për potencialin turistik të qytetit, sepse është qartazi një biznes ndërtimi apartamentesh duke grabitur pronën më strategjike të Shqipërisë

Lajme.online