“Nuk ka nevojë për këtë skenë të shëmtuar, uluni”, deputetët e PD-së dhe Berisha ‘pushtojnë’ foltoren për herë të dytë pas debatit

“Nuk ka nevojë për këtë skenë të shëmtuar, uluni”, deputetët e PD-së dhe Berisha ‘pushtojnë’ foltoren për herë të dytë pas debatit

Ghfghfgdh

Gjatë fjalës së tij deputeti i PD-së Oerd Bylykbashi ka kërkuar nga Felaj që të vijojë me kërkesën e tij, ndërsa Felaj i ka kërkuar të ulet pasi sipas saj nuk po vazhdonte me fjalën e tij ndërsa e ftoi atë të lexonte rregulloren.

Felaj sakaq i kërkoi Bylykbashit që të thotë se çfarë nuk shkon me rendin po ndiqej, ndërsa deputetët e PD-së së bashku me kreun e tyre Sali Berisha i janë drejtuar foltores në shenjë proteste, ndërsa Felaj deklaroi se nuk ka nevojë ‘për këtë skenë të shëmtuar’ dhe i bëri thirrje Bylykbashit që të vijonte me kërkesën e tij.

Lajme.online