Meta: Nuk do të lejojmë më që prindërit e grabitur nga qeveria hajdute e Ramës të ndihen fajtorë para fëmijëve të tyre!

Meta: Nuk do të lejojmë më që prindërit e grabitur nga qeveria hajdute e Ramës të ndihen fajtorë para fëmijëve të tyre!

Meta 1

Kryetari i Partisë së Lirisë Ilir Meta, ka reaguar në ‘facebook’, ndërsa ka publikuar një videon nga protesta e zhvilluar ditën e djeshme.

Meta gjithashtu është shprehur se nuk do të lejohet më që prindërit e grabitur të ndihen fajtorë për shkak të qeverisë hajdute të kryeministrit Edi Rama.

“Kurrë më nuk do të lejojmë që prindërit e grabitur, të papunë e të keqpaguar për shkak të Qeverisë hajdute të Edi Ramës, të ndihen fajtorë pa faj përpara fëmijëve të tyre, sepse nuk kanë mundësi t’u përmbushin nevojat më minimale për shkollim dhe fëmijërinë e tyre të shëndetshme”, shkruan Meta.

Lajme.online