Mancini: Trajnerët italianë janë më të mirët në botë!

Për Roberto Mancinin trajnerët italianë janë më të mirët në të gjithë botën.

Duke folur për mediet pas përfundimit të seancës stërvitore të ekipit të tij, përpara ndeshjes miqësore Shqipëri-Itali që do të luhet këtë të mërkurë, 16 nëntor, në orën 20:45 në “Air Albania”,  tekniku theksoi se italianët janë trajnerët më të mirë.

Trajnerët italianë janë më të mirët në botë, shkolla Coverciano ishte e para dhe e është bërë shkollë për të gjithë botën.”-tha tekniku.