Konfirmohet në detyrë prokurorja e Elbasanit, Edlira Bako

Konfirmohet në detyrë prokurorja e Elbasanit, Edlira Bako

Elbasan

Prokurorja e Elbasanit Edlira Bako është konfirmuar në detyrë.

Edlira Bako e Prokurorisë së Elbasanit u përball këtë të hënë me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit.

Ndërkohë Edlira Bako e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1996 dhe ka punuar si prokurore dhe inspektore pranë Ministrisë së Drejtësisë.

Në vitin 2014, Bako është emëruar në krye të Drejtorisë së Inspektimit të Gjyqësorit dhe Prokurorisë dhe prej vitit 2019, e ushtron funksionin si prokurore e Prokurorisë së Rrethit Elbasan.

Lajme.online