FOTO/ Policia merr masa të mos dëmtohen kamerat e rrugës, shtyllat në Bulevard lyhen me graso

FOTO/ Policia merr masa të mos dëmtohen kamerat e rrugës, shtyllat në Bulevard lyhen me graso

Whatsapp Image 2022 11 12 At 17.02.07

Teksa në Bulevardin Dëshmorët e Kombit po mbahet një protestë e madhe e thirrur nga opozita e bashkuar, policia ka marrë të gjitha masat për çdo skenar të mundshëm.

Siç shihet dhe nga fotoja, një prej shtyllave ku ndodhet një kamer sigurie ne Bulevard është lyer me graso në mënyrë të tillë që protestuesit mos të kenë mundësi që të ngjiten dhe të dëmtojnë atë.

Lajme.online