E keni vënë re këtë detaj? Shenjat e horoskopit që ofendohen lehtësisht!

Virgjëresha

Virgjëreshat mund të jenë jashtëzakonisht kritikë ndaj njerëzve të tjerë dhe vetvetes. Kur keni një zë të brendshëm që ju tregon gjithmonë se sa i papërsosur dhe i gabuar jeni, mund të ofendoheni nga gjëja më e vogël që thotë dikush tjetër. Ata pothuajse janë duke pritur që dikush të thotë diçka dhe t’i bëjë ata të inatosur. Virgjëreshat shqetësohen shumë që nuk bëjnë masën, kështu që ju mund të thoni diçka që nuk e mendoni si kritikë dhe Virgjëresha do ta marrë akoma në atë mënyrë.

Gaforrja

Gaforret janë të ndjeshëm dhe është e vështirë të parashikosh se çfarë do t’i ofendojë. Mund t’u thuash atyre diçka një ditë që ata e morën si kompliment dhe t’u thuash të njëjtën gjë të nesërmen dhe ata do të ofendoheshin plotësisht. Asnjëherë nuk e dini se çfarë do të shqetësojë një Gaforre. Ju mund të mendoni se po i ngacmoni ata vetëm në një mënyrë miqësore dhe ata mund ta interpretojnë atë si një përplasje kundër karakterit të tyre. Problemi është se Gaforret nuk janë një shenjë për të hequr qafe diçka dhe për të vazhduar përpara. Jo, ata do të mendojnë për këtë për një kohë të gjatë dhe do të mërziten përsëri. Ndonjëherë nuk ka kuptim pse ata u ofenduan në radhë të parë, por thjesht duhet ta nderoni dhe t’i kërkoni falje.

Peshqit

Duke folur për të ndjeshëm, takoni Peshqit! Ata janë të sjellshëm, intuitivë dhe të dashur, por për shkak se priren të jenë të pasigurt, mund të ofendohen lehtësisht. Peshqit priren të kenë nevojë për shumë verifikime nga jashtë dhe kur nuk e marrin atë, ata do të mërziten për ndonjë gjë të padëmshme që është thënë ose bërë.

Peshqit janë me imagjinatë, dhe ajo që filloi si një linjë e hedhur mund të shtrembërohet për të qenë diçka lënduese dhe fyese. Kur kjo të ndodhë, ju duhet t’i siguroni ata se ata janë të dashur dhe kanë kaq shumë gjëra për t’u admiruar.