A disponon Partia e Lirisë dokumente për ‘Aferën e Portit të Durrësit’? Meta sfidon Ramën: Pa asnjë diskutim! Kafshatë e madhe ajo, do ju ngecë në grykë

A disponon Partia e Lirisë dokumente për ‘Aferën e Portit të Durrësit’? Meta sfidon Ramën: Pa asnjë diskutim! Kafshatë e madhe ajo, do ju ngecë në grykë

Ilir Meta742

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta teksa u pyet sot nga gazetari i News24 Osman Stafa nëse disponojnë një dokument ku vërtetohet afera e Portit të Durrësit, pohoi se po.

Duke sfiduar Ramën, Meta kujtoi çështjen e inceneratorëve. Mes të tjerash Meta paralajmëroi Ramën për marrëveshjen e Portit të Durrësit, ku tha se ajo është; Kafshatë e madhe ajo, do ju ngecë në grykë”.

“Kështu thatë dhe për çështjen e incineratorëve. Është Rama aty, ai është koka dhe do përgjigjet. Mos kini asnjë shqetësim, zhvillimet do jenë shumë më të shpejta, këtë e tregon dhe nxitimi i Ramës. Duhen konsultime. Është kafshate e madhe ajo, do ju ngecë në grykë”, tha Meta.

Lajme.online