Sulmet kibernetike/ Salianji: Shqipëria dështoi! Balluku: Asnjë e dhënë nuk është zhdukur nga sistemi

Salianji: Vendet e tjera e përballuan sulmin, Shqipëria dështoi.

Balluku: Asnjë e dhënë nuk është zhdukur nga sistemi, këtë ka thënë kryeministri. Ky sulm ka pasur për synim fshirjen e të dhënave dhe nuk ia kanë dalë. Zero Clear, fjkti që sot të gjitha të dhënat vijojnë të jenë tregojnë që pavarësisht sulmit  nuk ia kanë dalë të fshinin sistemet tona. Çfarë kërkojmë nga opozita. Kërkojmë që mos të përdorë këtë moment, mos ta përdorë për abuzime dhe goditje narrative. Të kemi mundësi të shikojmë disa nga aktet ligjore sa i përket mbrojtjes kibernetike. Së shpejti do të vijojmë me komisionet parlamentare. Doni të përfitoni nga një situatë. Shqipëria është në një sulm të një shteti që i ka edhe mundësitë financiare dhe kapacitetet për t’ia dalë.

Salinaji: Ka dështuar qeveria i kanë rënë pantallonat deri në fund të këmbëve.