Propozimi i PS për “Territorialen” dhe shtyrja e afatit për komisionin, Berisha: Manovra për të mashtruar opinionin. PD ka përgatitur ekspertizën e saj

Propozimi i PS për “Territorialen” dhe shtyrja e afatit për komisionin, Berisha: Manovra për të mashtruar opinionin. PD ka përgatitur ekspertizën e saj

Whatsapp Image 2022 09 23 At 12.39.27

Kryetari i PD-së, Sali Berisha deklaroi se opozita ka përgatitur ekspertizën e saj për reformën territoriale.

Ai tha se shtyrja e afatit të komisionit të reformës territoriale, është manovër për të mashtruar publikun.

“Unë mund t’ju them me siguri se të gjitha këto janë thjesht manovra për të mashtruar opinionin publik. Mos harroni, kjo qeveri është një makineri mashtrimi gjigande mashtrimi dhe vjedhje e përditshme. Këto janë mashtrime. Ata s’do pranojnë. Ne kemi përgatitur mbi bazën e ekspertizës të dhënë, me ndihmën e qeverisë suedeze dhe zvicerane. Ça ti thuash atij. Do ju tregoj një histori të shkurtër. Në forum vinin kryetar shteti, dhe këto nga Azia, Një prej tyre ishte dhe ai i Turkmenistanit. Ky Tukmendbashi habit kur thotë; ju keni tunele dhe bunkerë. Ai tha; ju keni kryengritjen të shumta këtu. Për Turkmendbashin çdo protestë quhej kryengritje. Dhe Edi Rama, e konsideron Zvicrën ashtu.”, tha Berisha.

Lajme.online