Një tjetër zjarr në Patos, përfshihet nga flakët një vilë dy katëshe, kërkohen përforcime nga Berati e Mallakastra

Një tjetër zjarr në Patos, përfshihet nga flakët një vilë dy katëshe, kërkohen përforcime nga Berati e Mallakastra

Zjarr Patos 2

Një tjetër zjarr në Patos përveç atij të Margëlliçit. Një vilë dy katëshe në lagjen “29 Marsi” ka marrë flakë dhe po shkrumbohet. Flakët kanë rënë në katin e sipërm të banesës.

Forcat zjarrfikëse ndodhen në vendin e ngjarjes. Dy zjarret paralelë kanë vështirësuar punën e zjarrfikësve. Për të normalizuar situatën janë kërkuar përforcime nga Berati e Mallakastra ndërsa ndodhen në terren forcat e Patosit, Fierit, Albpetrolit e Roskovecit.