Ministri Manja: Paga e policëve të Burgjeve barazohen me pagat e Policisë së Shtetit

Shqipëria23 shtator 2022

Detaje të reja tronditëse: Ervis Martinaj po përgatiste hakmarrjen për Brilantin, tradhtia, roli i “bosëve” të Durrësit dhe vdekja e Manecit

Që prej më shumë se një muaji, të gjitha faqet e para të gazetave, edicionet informative, emisionet dhe panelet televizive, gëluan me lajmin e zhdukjes së të ashtuquajturit, “mbret i lojërave të fatit”, Ervis Martinaj. Disa…