Afera e privatizimit të ish-kompleksit Partizani, Berisha: Nuk kam marrë asnjë fletë-thirrje nga SPAK

[unable to retrieve full-text content]“Nuk kam marrë asnjë fletë thirrje, është një përpjekje ëpër të mbuluar vjedhjet me inceneratorët dhe çështje të tjera, por si kam shkuar gjer sot do të shkoj gjithmonë, nuk hezitoj kurrë t’i përgjigjem”, tha Berisha.